Bestill praktiske notatbøker i A4 format.

  • Vi trykker bøkene med deres logo og/eller variable navn på bokomslaget
  • Trykkfarge gull eller sølv

Vi leverer praktiske notatbøker med deres logo trykket på omslaget. Vi trykker også variable navn på bokens omslag. Dere bestemmer skrifttype på navnene eller velger blant standard fontene fra oss. Notatboken bli en personlig eiendel. Ønsker dere en logo trykket på notatarkene for innholdet er det også mulig å bestille. Notatbøkene er profesjonelle, smarte og praktiske.

Vi trykker deres logo og navn med gull og sølvfolie på bokens forside.  Notatbøkene kan være en hyggelig gave til ansatte og samarbeidspartnere. Notatboken er også et fint arbeidsverktøy til kontor og i kurs- og seminarsammenheng. Alt går på data, gjør det det? Er det like enkelt og notere fort på telefonen. Vi mener at det å ha en notatbok for raske og effektive notater alltid er et praktisk arbeidsverktøy og en nødvendighet. Notatboken er undervurdert og glemt, men finnes fremdeles på alles kontorpulter.

Standard innholdet i notatboken er linjerte ark om ikke annet er avtalt. Arkene er perforert ved kanten. Slik legger dokumentet seg praktisk ned på bordet og arkene kan rives ut ved behov. Boken er 10mm tykk. Vi kan også levere smalere eller bredere notatbøker. Ved ønske om annet format enn A4 kontakt oss.

  • Pris pr standard notatbok med linjert, perforert notatark inkl logo-trykk på bokens forside Kr 189,- pr stk.
  • Pris pr standard notatbok med linjert, perforert notatark inkl inkl logo-trykk på bokens forside og variable personlige navn Kr 208,- pr stk
  • Pris pr standard notatbok inkl logo-trykk på bokens forside og logo trykk på innholdet (arkene) Kr 220,- pr stk (min 50 stk i bestilling)
notatbøker

Alle våre notatbøker blir meget godt mottatt og oppleves som et praktisk og elegant salgsverktøy. I tillegg er en notatbok en hyggelig gave artikkel.

Priser er oppgitt eks mva og frakt.

Send deres bestilling til mail@vizuell.no Eller ring oss på tlf 32161620