Ringperm og Bok med CaseMaker 650B

Ringperm og Casemakerbok

Nå kan du enkelt bestille unik og personifisert digitaltrykket ringperm og bok i både små og store opplag! Bestill etter formål og behov. Casemakerbok kommer i A4, A5, 20×20 og 30×30 stående og liggende format. I tillegg har vi 25 mm ringperm i A4 stående med 2 eller 4 ringer.

Ringperm http://unibind.noVårt nye Casemakersystem er basert på fullfarge trykk, så her er det ingen begrensninger på antall farger, graderinger eller design når det gjelder motiv. Vi kan altså kle en hel bok eller ringperm med nøyaktig det du ønsker. Det er også mulig å ha variabler på hvert produkt. Eksempelvis variable navn, nummer, motiv osv.

Dette dreier seg altså ikke bare om en liten logo på for- eller baksiden, men at hele boken blir kledd med ditt motiv og dine farger. Vi har tidligere kunne lage offsetbøker i opplag på over 500 stk pr ryggstørrelse, men med Casemakersystemet leveres antall etter behov ned til 10 stk bøker eller permer! Dette fordi vi printer ut i digital fullfarge og produksjonen ivaretas på huset. Plutselig er dette noe som kan være realistisk å bruke for mindre opplag i firmaer og for privatpersoner så vel som store konsern. Vi er stolte av å kunne tilby lik enhetspris selv ved små opplag.

Det du som kunde må gjøre, er å fylle ut en ferdig mal med deres design. Den ferdige malen gjør at for-, bakside og ryggen blir riktig plassert i forhold til hverandre. Vi printer ut og laminerer omslaget slik at overflaten blir glatt, holdbar og motstandsdyktig.

Med Casemakeren kan du lage bøker og permer som skiller seg ut fra konkurrentene dine. Prosessen med å binde inn dokumentene er like enkel og rask som tidligere. Casemakerbøker passer perfekt sammen med vår nye innbindingsmaskin Unibinder 8.2. Den gir deg nemlig muligheten til å varme, kjøle og å klemme etter i ett og samme system! Det at du kan få spesiallagede bøker og ivareta alle dokumenter fra 2 til 120 ark med kun 3 bredder på ryggen, gjør at du slipper å sitte inne med store kvanta på lageret. På den måten er det også enkelt å fornye logo eller motiv uten at store mengder allerede innkjøpt materiell går til spille. Du bestiller enkelt etter behovet permen skal brukes til som kurs, tilbud, kontrakter, kataloger, møter, menyer, hovedoppgaver med mer.

For deg som er litt mer nysgjerrig på hvordan vi kan lage profesjonelle produkter i små opplag til konkurransedyktige priser, kan du lese litt mer detaljert om prosessen her:

Casemaker-650B-open bokbinder http://www.unibind.noLag ringperm eller bok

CasePlano er bokens skjelett, og den blir kledd med et omslag vi kaller Coversheet.
Casemaker 650B er maskinen vi bruker til å feste Coversheetet til CasePlanoen. Planoen er flat og er fra produsent dekket med et lim som smelter når det blir varmet opp. Prosessen er ren og ryddig. På den måten vil Coversheetet feste seg enkelt og greit uten noe søl, og planoen er klar til å bli videre behandlet med en gang da det ikke kreves noen tørketid. Prosessen for å få en ferdig bok eller perm er lik uansett om det er 1 stk eller større kvanta:

  1. Tilpass et ferdig printet, laminert og tilpasset Coversheet oppå planoen. Varm så opp i Casemakeren.
  2. Brett inn på alle sider og legg på innerarket som skal være i boken/permen. Varm i Casemaker.
  3. Ta av klemmene på sidene, legg boken med utsiden opp og varm den en siste gang.

Det eneste som mangler nå er å bøye til stålskinnen slik at den blir u-formet. Dette gjøres i Casepressen. Der bytter du kassett avhengig av om du skal ha en bok i størrelse S/M/L. Dette er de samme størrelsene som UniHardCover leveres i. UniHardCover er beregnet dokumenter opp til 120 ark.

Du kan også enkelt skaffe deg Unibind Casemaker maskin til ditt firma om du ønsker å produsere bøker  eller ringpermer for dine kunder.

Klikk her hvis du er ute etter å bestille casemakerbok eller ringperm

Vi hjelper deg gjerne om det er noe du lurer på!

.