Design ditt personlige bokomslag

Flotte bokomslag på Unibind Innbindingsbøker

Endelig kan vi produsere og ferdigstille akkurat det designet som dere ønsker på deres innbindingsbok. Boken kan på den måten skille seg ut i langt større grad enn tidligere. Dere binder enkelt inn deres ferdige designede bok i en Unibind Innbindingsmaskin.

[hr_invisible]

Casemaker innbinding digital fullfarge

Med ny Unibind CaseMaker maskin på huset kan vi levere og produsere deres personifiserte bøker for innbinding. Skap deres bøker for innbinding med deres design printet med fullfarger hos oss. Legg inn bilder, farger, tekst og logo. Hele boken blir så kledd med deres design. Mer elegante og stilfulle bøker finner man ikke i dag med tanke på fleksibilitet og det mangfoldet boken gir nettopp dere. Boken blir avslutningsvis laminert.

[hr_invisible]

Vi erfarer at det mer enn noen gang handler om å skille seg ut. Fremstå profesjonelt og unikt. Det er ikke lenger mengde dokumentasjon men enkelhet og konsis fremleggelse som gjelder. Budskapet skal komme godt frem og første inntrykket i enhver sammenheng teller. Dette gjelder også for dokumentets innpakning. Uansett om det er en innbindingsbok eller ringperm så ønsker kundene å profilere seg med egne farger og sin profil. En vanlig standard ringperm er fin til interne dokumenter og arkiv. Men i en presentasjons sammenheng brukes fargeprintere og innpakningen skal stå i sammenheng med innholdet. Bestill deres helt spesielle bøker og permer fra oss til deres dokumenter. Det skaper helheten.
Send oss design for produksjon i en Unibind Mal for design som dere får elektronisk fra oss. Få bøkene ferdig produsert og levert noen dager etter. Boken binder inn deres dokumenter i deres innbindingsmaskin fra Unibind. Enklere og mer personifisert kan det ikke bli.

[hr_invisible]

Bøkene leveres til dere i ønsket opplag. Dere trenger ikke binde opp store kvanta i trykk. Vi lager etter formål og behov. Slik kan boken være perfekt til kurs, familiebøker, slektsbøker, menyer, firmabøker, kontraktsbøker, tilbud, produktkataloger, husprospekter med mer.
Innbindingsbøkene designet for nettopp deres formål er perfekt å binde inn i en SMART Unibinder 8,2 innbindingsmaskin med sitt klemmekammer. Bøkene har garantert heft i ryggen med unik voks som alle andre Unibind mapper og bøker. Men bokomslaget blir skreddersydd for dere.

[hr_invisible]

Bøkene leveres i format stående A4, liggende og stående A5 og 20/20.
Vi kan også lage deres ringpermer i CaseMaker maskinen. 2 eller 4 hullspermer, 25mm ringer.
Produktene har en laminert overflate slik at de blir slitesterke og holdbare.

[hr_invisible]

Kontakt oss for mer informasjon.

.