Det perfekte verktøy ved din kopimaskin

Unibind CaseCover

UNIBIND Casemaker 350 kombineres med Unibinder 8.1 innbinding – og krympe maskin

Casemaker 350 for digital fullfarge på bokens omslag

UniBinder-og-CaseMaker-350Nå kan alle lage digitale fullfargetrykk på bokens omslag
Casemaker 350 maskin fra Unibind muliggjør enkelt produksjon av fullfarge print på bokomslaget. Med en kopimaskin på huset lager dere personifiserte bøker og det i akkurat det antallet som passer for ditt oppdrag og med akkurat det personlige designet på omslaget av boken som dere ønsker.
Du kan enkelt og raskt produsere og binde inn kun en bok av gangen, med de variablene av digital kopiert farger, tekst, bilder og logoer som er aktuelt for nettopp ditt prosjekt i nåværende situasjon.

Med en Casemaker 350 og en Unibinder innbindingsmaskin 8.1. er du avhengig av en printer.
Du printer ut omslagene for boken på din kopimaskin/ printer. I en Casemaker 350 varmes bokens omslag opp og full farge printen festes direkte på bokomslaget som er dekket med en tynn film m/ lim som smelter og griper om omslaget under en varmeprosess i maskinene. Det er også mulig å kle bokens rygg om ønskelig. Når bokomslaget er produsert binder du dokumentet inn i en Unibinder 8.1 innbindingsmaskin som står integrert på toppen av Casemaker 350 maskinen.
Du har en ferdig innbundet profesjonell bok som gjengir deres farger, elementer og øvrig informasjon som du ønsker å fremheve på bokens omslag og innhold.

Markedet er i full utvikling og etterspørselen vil alltid endre seg. Det som tidligere hadde WOW effekt er allemannseie og kundene vil til stadighet etterspørre noe nytt. Det som kopibutikkene for noen år siden var alene om å kunne tilby sine kunder er nå fult mulig å produsere selv ”in – house”.
Synlig gjøring er nøkkelen og gjennomgående profil både på omslaget og innholdet er en mulighet. Systemet er enkelt i bruk.

Casecover
Last ned pdf her

Se video