Er dokumentInnbinding fremdeles et behov?

Sølvpreg-x-book-dubai www.unibind.no

UniFlexCover-Matt-og-Krystall innbindingsmappe http://www.unibind.noDet å presentere dokumentasjon på en ryddig og ordentlig måte har aldri vært mer viktig enn nå. Papirmengden er gått ned. Kun de viktigste dokumentene printes ut og presenteres videre. Det brukes konsekvent farge print i en fremstilling og kun det essensielle skal frem i en dokumentasjon.
Hvorfor ikke presentere dokumentet i en pen innpakning og binde det inn i en mappe eller bok? Vi opplever langt større etterspørsel etter bok innbinding nå enn for 10 år siden. Kontrakter, tilbud, presentasjoner, økonomi og dokumentasjon bindes inn i en bok med logo. På den måten er dokumentet låst og bringes videre samlet og på en meget praktisk og profesjonell måte. I motsetning til ringperm er det lett å administrere en mappe eller bok i posten. Den tar ikke unødvendig plass.
De viktige og verdifulle kontraktene bindes inn i elegante bokinnbindinger med logo og egen profil. I en tilbudssammenheng kan dokumentets fremstilling ha stor betydning for den totale opplevelsen. Når tilbudet er utarbeidet og mange timer er lagt ned i et innhold er det bare siste kronen på verket som mangler, nemlig innpakningen. Det er å påstå at ser man ikke viktigheten av det å fremlegge dokumentet på en profesjonell og tiltalende måte har man glippen i timen. Da er det stor sannsynlighet for at man mister den lille it faktoren som kan ha stor betydning for mottager av dokumentet. Og i en konkurranse utsatt situasjon, der man blir sammenlignet med konkurrenten. Vil muligens den lille sorte boken med logo være med å vippe kontrakten i havn.
Dere binder enkelt inn både bøker og mapper i samme innbindingsmaskin og det tar kun noen sekunder å binde inn et dokument. Vi profilerer bøkene med deres logo.

Kontakt oss for en innbindingsprat på tlf. 32 16 16 20

GULL-book