Ferdiggjøring

[vc_row type=»in_container» full_screen_row_position=»middle» scene_position=»center» text_color=»dark» text_align=»left» overlay_strength=»0.3″][vc_column column_padding=»no-extra-padding» column_padding_position=»all» background_color_opacity=»1″ background_hover_color_opacity=»1″ column_shadow=»none» width=»1/1″ tablet_text_alignment=»default» phone_text_alignment=»default» column_border_width=»none» column_border_style=»solid»][vc_column_text]Vizuell AS tilbyr nå print og innbindingstjeneste med høy presisjon. Vi har forståelse for at hvert enkelt dokument er like viktig i en presentasjonssammenheng! Dokumentene skal fremstå på en enestående måte. Slik vinner man oppmerksomhet.

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

VIZUELL AS har i over 20 år vært markedsledende innen formidling og salg av kvalitetsproduktene til Unibind. Unibind er spesialist på dokumentinnbinding og presentasjonsløsninger. Våre kunder spenner fra statlige til private virksomheter i hele verden. Med god erfaring i markedet og unike innbindingsløsninger ønsker vi nå og tilby dere print og innbindingstjeneste levert fra oss. Vi arbeider tett med våre kunder og bestreber høy servicegrad i form av punktlighet.

Dere er velkommen til å sende inn deres print-jobber til oss. Vi printer med laserprinter i fullfarge. Vi binder inn deres dokumenter i ønsket innbindingsmappe eller bok. Vi har et mangfold av innbindingsprodukter, ulike farger og formater. Vi tilbyr tjenesten fra 2 -340 arks innbindinger. Vi skreddersyr omslagene etter ønske og det ned i mindre opplag. Dere får tekst og logo på førstesiden av bokomslaget. Alle våre produkter garanterer heften og har lang levetid.
Vi nytter UniPaper til våre print jobber. Med UniPaper har man en naturlig svikt i papiret ved margen av heftet eller boken. Dette medfører at boken og innholdet legger seg naturlig opp ved bruk og dokumentet vil på den måten være praktisk og brukervennlig. kontakt 32 16 16 20[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]