Høstkampanje 2013

50 % avslag på nye Unibind Innbindingsmaskiner.

Nå er det endelig på tide å bytte ut deres gamle Unibind maskin! Mange av Unibind brukerne har innbindingsmaskiner som er langt over 10 år. Det sier noe om den gode kvaliteten Unibind produktene har, men maskinene kan etter hvert begynne å tulle med temperatur og varme, noe som medfører lavere kvalitet på innbindingene og garantien på at arkene sitter like godt i mappen ved bruk er ikke lenger tilstede. Dokumentene fortjener det beste og ikke minst garantien på at ark ikke faller ut eller forsvinner.

Nye modeller med god innbindingskapasitet er nå på kampanjepris.

Maskinene er vel så praktisk som gamle modeller med bredere innbindingskammer og synlige større lamper. Maskinene jobber helautomatisk og gjør jobben. Du setter kun heftet /boken med innholdet i maskinen – lampen lyser rødt og maskinen begynner innbindingsprosessen.
Når lampen er grønn har maskinen slått seg av og mappen/boken skal kun stå i maskinen til den er kald – du har en fiks ferdig innbinding på ca 1 minutt. Ved produksjon av flere hefter /bøker går det langt fortere pr innbinding fordi du utnytter kammerne og putter så mange innbindingsmapper og bøker du får plass til i maskinene. Enklere kan det ikke gjøres. Unibind innbindingsmaskiner blir og er en suksess hos brukerne. Man sparer unødvendig mye tid på produksjon og resultatet har garanti i heften. Det eneste man skal være nøye med er å få alle arkene i kontakt med voksen, bunken med ark må ligge rett i ryggen. Spar deg og dine kollegaer for tid som går med på å hulle arkene i rygg før innbindingen kan settes på. Med en Unibind Maskin tar du dokumentet rett fra kopimaskinen og inn i en Unibind mappe. Tiden du bruker på jobben er kun 3 sekunder – overlat resten til maskinen og hent din ferdige innbinding når det passer deg. Nyt kaffekoppen mens Unibind maskinen gjør jobben for deg!
Vår siste og nyeste modell Innbindingsmaskin er Unibinder 8,2 maskin. Den er meget egnet for dere som binder inn mest dokumenter på 2-120arks innbinding. Med 3 ryggbredder i S, M og L dekker du hele mappe /bok behovet. I tillegg til maskinens brukervennlighet får du også et enkelt og oversiktelig lager hold på dine mapper og bøker. Systemet er fleksibelt med et klemmekammer i midten av maskinen. Klemmekammeret klemmer etter ved behov og kompenserer om ryggen er litt stor i forhold til innholdet. Enklere kan det ikke bli for å få et pent og presentabelt dokument lukket og låst i rygg med flotte bøker eller mapper fra Unibind.
Vår spesial kampanje varer så lenge lageret holder eller til og med 06.09.13.

Høstkampanje 2013
Høstkampanje 2013
.