Innbinding med det lille ekstra

Bestill Unibind bøker enkelt med deres ønskede motiv.

20x20-Kull-X-Book-Russ2013 Transfer innbinding http://www.unibind.noSiste året har vi opplevd en stor etterspørsel fra våre kunder med ønske om å skille seg ut fra mengden med bedriftens dokumenter. Kundene ønsker profilerte og særegne produkter til innbinding. Egne farger og logoer skal profilere alt av kundemateriell. Dokumentene skal fremstå på en seriøs, praktisk og profesjonell måte. Med Unibind er alt mulig. Like enkelt som en enkel plastmappe kan du bestille bøker med logo, variabel tekst og bilder samt navn på omslaget. Boken binder du enkelt inn i deres innbindingsmaskin fra Unibind.

Dere trenger ikke binde opp store kvanta og bestiller antall etter dokumentets formål. I en og samme bestilling kan en enkelt også legge inn variabler for trykk. Med The Magic Touch transfer trykk som er perfekt egnet på bok omslaget får dere meget spesielle og særdeles eksklusive bøker trykket med nettopp deres design. Dokumentet skiller seg ut, blir ivaretatt, står godt i hyllen og sist men ikke minst kan gjøre at en oppnår nettopp det lille ekstra i en kundesammenheng. Innbindingsbok er et godt alternativ til ringpermer.

Variable prospekt, kurs, manualer, anbudsdokument, menyer, hovedoppgaver, finansplaner, dokumentasjoner med mer. Alt er mulig å binde inn i en bok fra Unibind laget for nettopp ditt ønskede formål.

Bøkene leveres i alle ryggbredder opp til 340 arks innbinding i A4 stående. Det er nå også enkelt å bestille liggende A4 format til presentasjoner og kataloger som krever det liggende formatet. Arkitekter kan også enkelt få tegninger bundet inn i A3 liggende format. Presentasjonene krever en praktisk og flott innpakning, Unibind invaretar det.

Be om informasjon for alle variablene som fins samt utførelser på boken. Valgene er mange og kun kreativiteten setter begrensninger. Unibind bøkene har en flott utførelse uansett fargevalg. Vi kan også nå enkelt trykke hvitt på sorte bøker. .