Introduksjon til Innbinding

innbinding X-book -åpen-kunst portefølje http://www.unibind.no

Profesjonell Innbinding

innbinding X-book -åpen-kunst portefølje http://www.unibind.noVi er stolte av å ha lansert en ny og inspirerende hjemmeside med flotte bilder av innbindingsbøker, mapper, maskiner til å binde inn. Vi har i samtidig ønsket å lansere en del av våre helt nye produkter til innbinding, arkivering og presentasjon.

Her er noen av nyhetene

Vi har også et ønsket fokus på å kunne gi dere produktvideoer og produktdokumentasjon på alle våre innbindingsmaskiner og andre maskiner.

A4-Sort-SteelBook-DR-Pillinger innbinding transfer http://www.unibind.noUnibind har i mer enn 30 år levert innbinding over hele verden og er internasjonalt ledende innen sitt felt. Grunnen til suksessen er et system som ivaretar brukernes behov. Systemet er brukervennlig, garanterer heften og er meget presentabelt og gir dokumentet en ryddig og estetisk pen innpakning.

I dagens marked er krav til dokumentpresentasjon i langt større grad viktig enn for  20 år siden da man fint kunne godta en stift eller binders i hjørne. Med en Unibind Innbindingsmaskin kan man enkelt og raskt binde inn valgt dokument i en enkel og elegant innbindingsmappe eller personifisert bok med logo i front.  Systemene garanterer heften og tillater deg som bruker å binde inn nær sagt alt du måtte ønske av fotopapir, voksbelagt papir, vanlig kopipapir, kartong, vannbestandig papir med mer. Unibind er med på å formidle deres dokumenter på en profesjonell og markedsrettet måte. Systemet krever en liten investering og resultatet er pent og presentabelt.

Du vil alltid da inneha den rette løsningen for hvordan du ønsker å presentere deres dokumenter på. Deres presentasjoner blir profilert likt fra gang til gang – noe som gir en fin gjenkjennelsesverdi. Ved å binde inn deres dokumenter i Unibind Innbindingsmaskin med en Unibind innbinding mappe eller innbinding bok vil deres dokumenter fremstå på en profesjonell og markedsmessig måte i enhver situasjon.

Sølvpreg-x-book-dubai www.unibind.noVåre innbindingsmaskinen er helautomatiske og i praksis tar den av seg innbindingen for deg . Du plasserer valgt innbindingsmappe eller bok i innbindingsmaskinen, maskinen slår seg automatisk på når dokumentet settes ned i maskinen for innbinding, lampen vil indikere at innbindingsmaskinen jobber med et rødt lys og maskinene vil automatisk nå riktig temperatur. Innbindingsaskinen slår seg automatisk av når jobben er gjort, lampen går da over til grønt lys. Det tar kun 3 sekunder av brukerens tid å sette mappen i varmekammeret, maskinen tar seg av resten av jobben. Mappen er klar til bruk når den er kald i ryggen. Alle mappene og innbindingsbøkene til Unibind har en spesiell voks i ryggen som smelter ved rett temperatur og fester arkene med garanti i ryggen. Man kan binde inn alle typer papir i en Unibind mappe eller innbindingsbok på grunn av den unike voksen som ivaretar heften. Du kan binde inn fotopapir, voksbelagt papir, vanlig kopipapir, kartong, vannbestandig papir og andre typer papir.

20x20-Kull-X-Book-Russ2013 Transfer innbinding http://www.unibind.noSystemet er utrolig enkelt i bruk, krever lite opplæring og er raskt og brukervennlig. Du kan enkelt redigere et allerede innbundet dokument.  Innbindingsmaskinene tillater multi innbinding – du kan binde inn flere dokumenter i maskinen samtidig avhengig av maskinens størrelse og dokumentets bredde. I en Unibind innbindingsmaskin kan du binde inn dokumenter fra 2-340 ark. Unibind garanterer heften på innbindingen, dokumentet legger seg pent opp på bordet og tar lite av dokumentets marg. Som nevnt tidligere har du har mange valg på mappen og bokens utførelse. I tillegg kan du enkelt sette på logo, design eller ønsket motiv på bøkene med ulike ferdiggjøringsteknikker levert av oss. Du kan se forskjellen på disse teknikkene under vår side med inspirasjon.

I dagens marked erfarer vi at krav til det profesjonelle utseende på dokumentet er viktig i enhver situasjon og vi har mange tilbakemeldinger på at et Unibind produkt har vært avgjørende for innsalget i flere konkurransesammenhenger for kunden. I tillegg vektlegges det enkle og tidsbesparende aspektet ved å ha dette tilgjengelig på huset. Uten at det tar mye av brukerens tid å ferdigstille et innbundet dokument.

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.