Jeg trenger ny Innbindingsmaskin

XU 238-med-fotobok innbindingsmaskin http://www.unibind.no

Ny innbindingsmaskin – Hva må jeg tenke på?

Unibinder-8.2 innbindingsmaskin http://www.unibind.noJeg skal starte med innbinding, hvilke muligheter har jeg? Hva trenger jeg av innbindingsmaskin? Teknologien utvikler seg i takt med tiden slik det gjør i alle bransjer. Unibind har i alle år ledet an i denne utviklingen. Det er noen viktige ting å tenke på ved anskaffelse av ny innbindingsmaskin.

Det finnes hovedsaklig tre alternativer i markedet idag.  Unibind voksinnbinding er spiralinnbinding og liminnbinding.

Spiral innbinding

Ved spiralinnbinding stanser man hull i arkene før dokumentet blir satt inn i en spiral rygg. Du legger selv ved plast eller kartong foran og bak etter ønske. I en spiralinnbindingsmaskin stanser man hull i ca 10-20 ark av gangen, dette kan variere med kapasiteten til maskinen. Dersom man da har et dokument på 100 ark stanser man ca 4-5 ganger for å hulle hele dokumentet. Når dokumentet er ferdig stanset med hull i ryggen trer man på ringene i en Spiral innbindingsmaskin. Ulike spiralinnbindingsmaskiner leveres med enten plastspiraler eller stålspiraler. En maskin vil kreve vedlikehold.

Lim Innbinding

Lim innbinding er ulike kartongmapper i kombinasjon med plast og strips med lim i ryggen som binder inn dokumentene i en liminnbindingsmaskin. Det fins ulike maskiner i markedet på dette. Innbindingsmappene har ikke en avstivet rygg. Vanligvis klemmer man etter på sidene i en liminnbindingsmaskin. Noen liminnbindingsmaskiner bruker løse strips. Da mater du maskinene med strips etter hvert som du binder inn. Du må da stå ved maskinen og ivareta en og en innbinding av gangen.

Unibind Innbinding

XU 238-med-fotobok-Front innbindingsmaskin http://www.unibind.noUnibind Innbinding er systemer med helautomatiske innbindingsmaskiner som automatisk slår seg på og varmer opp Unibind mappene og bøkene i ryggen og binder inn dokumentet når mappen plasseres i maskinen. Det er en fordel at man kan sette mange mapper/bøker i maskinen samtidig. Unibind Innbindingsmapper og bøker har en gjennomgående stålskinne i ryggen som ivaretar en unik patentert voks som hefter og binder inn alle dokumenter uansett papirkvalitet i en Unibind Innbindingsmaskin. Dokumentet uansett størrelse (2-340ark) legges direkte inn i en Unibind innbindingsmappe eller innbindingsbok uten og forhulles eller bearbeides på annen måte. Systemet er utrolig brukervennlig, effektivt og lite tidkrevende. Ved effektiv innbinding av flere dokumenter trenger du kun 3 sekunder for å plassere en innbindingsmappe i varmekammeret. Du kan også utnytte kapasiteten i kammeret og plasseres så mange innbindingsmapper i kammeret som du får plass til. Du kan parallelt binde inn til 8 hefter i ett kammer av gangen og kammeret jobber kun i 90 sekunder. Alle Unibind Innbindingsmaskiner leveres med flere varmekammer for rask og effektiv jobb. Enkelte Unibind Innbindingsmaskiner tar mer enn 50 innbindinger av gangen avhengig av ryggbredden på mappen. Du kan gå fra maskinen og gjøre andre mer fornuftige oppgaver mens maskinen binder inn for deg. Resultatet er innbinding med garanti på heften og med et presentabelt og profesjonelt uttrykk.

20x20-Kull-X-Book-sommerminner Transfer innbinding http://www.unibind.noTilbakemeldinger fra våre kunder som har erfaring med ulike innbindings systemer er at spiralinnbinding er langt mer tidkrevende. Og for mange er det av stor betydning i en stresset hverdag. I tillegg til at en Unibind innbindingsmappe eller innbindingsbok holder stand og blir lite slitt i bruk. En Unibind mappe eller bok kan enkelt stå i hyllen, legges i en konvolutt eller smidig legges i en stress koffert fordi Unibind innbindingsmappen ikke tar mer plass enn et dokument. Pga stålskinnen i ryggen leveres også Unibind mapper og bøker med en naturlig brettekant langs med margen som gjør at produktet legger seg pent opp på bordet i bruk. Du kan også enkelt redigere ett allerede innbundet dokument pga voksens evne til å varmes opp igjen flere ganger.

Unibind leverer i dag Innbindingsløsninger til hele verden. Unibind dekker over 60 % av den globale etterspørselen innen sitt felt og bestreber hele tiden å utvikle sine produkter i tråd med hva markedet ønsker. Slik er løsningene fra Unibind i dag konkurransedyktige både på pris, brukervennlighet og kvalitet. Og mulighetene er mange for deg som kunde.

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.