Lag flotte prospekter til kundene dine

Bestill flotte Unibind innbindingsbøker med bilder av salgsprospektet på utsiden av boken – perfekt til boligsalg.

  •  Bøkene kan transfer trykkes med fullfargemotiv og bildet av eiendommen og adressen på utsiden.
  •  Bøkene kan preges med gull og sølv folie, det er også mulig med variable adresser.
  •  Bøkene kan digitalprintes rundt hele bokens omslag og avslutningsvis lamineres. Dette tillater tekst på rygg.

Alt dette i ønsket opplag. Og minimum 10 stk i bestilling.
Fullfarge trykk fra The Magic Touch lar seg enkelt trykke på Unibind Bøker i ulike farger og nyanser. Vi trykker også med hvit laser toner på bøker i alle farger. Resultatet er effektfulle trykk. Resultatet kan ikke sammenlignes med et vanlig print eller andre trykketeknikker i markedet. Dette fordi boken ikke er laget i et vanlig papir materialet.Bøkene er laget i et spesielt materiale med effekter i skimmer eller med matt sort overflate.
Kombinasjonene mellom boken med sitt spesielle materiale og trykket som påføres under varmepresse gir et elegant og meget spesielt utseende. Uansett motiv og formål kan man enkelt designe sin forside og bakside av boken. Den unike finishen på bøkene gjør det endelige resultatet til så mye mer spennende enn et trykket dokument i papir.
Hvorfor ikke binde inn hus prospektene i en elegant Unibind fotobok med transfer trykk fra The Magic Touch? Da skiller man seg ut fra konkurrentene og tilbyr noe iøynefallende. Mange ønsker også det enkle til sine prospekter. Det å stanse en logo med gull/sølv folie i bøkene blir enkelt og stilig.
Dersom dere ønsker å kle hele boken med deres profil, farger, bilder og tekst er dette mulig i en casemaker 650 in house. Produktene blir laminert avslutningsvis og bøkene bindes like enkelt inn i en Unibind innbindingsmaskin.
Andre formål er med bokinnbinding er slektsbøker, menyer, kataloger, hovedoppgaver, tilbud, kontrakter, skolebøker, barnehagebøker, minnebøker, fotobøker, bryllupsbilder, dåpsbilder, reisebok, kurs, utdrag, tilbud med mer.
Kontakt oss for en prat og for ytterligere informasjon.


t23