Personifisert Avtalebok

AVTALEBOK, NOTATBOK, AGENDA, MØTEBOK eller BESØKSBOK

Unibind bok kan designes og trykkes på front til akkurat det formålet du måtte ønske.

personifisert avtalebok

Enten kan vi binde inn deres notatbøker eller dere lager dem selv i deres Unibind Innbindingsmaskin.

Med trykk på front blir bokens formål knyttet opp i mot bokens innhold. Bøkene kan enkelt merkes med variabelt navn for dine ansatte og firmalogo på front samt bokens formål. Dere kan designe ett A4 papir i størrelse for print på front – også på baksiden om ønskelig. Lag firmagaver og notatbøker til deres kunder.

Innholdet bestemmer dere. En notatbok kan derfor bli så mye mer enn bare linjerte ark. Legg i tillegg ved firma informasjon, merkedager for dere, bilder, strategiplan, mål, prislister med mer. Med en Unibind innbindingsmaskin er du så fleksibel som din kreativitet og skaper evne tilsier – alt er mulig.

Unibind innbindingsbok er et smart verktøy til formål notatbok. Velg det unike og skap deres firmabok. Sett på logo og de ansattes navn på utsiden, boken blir personlig og representativ. Vi leverer også linjerte ark som kan bindes inn i A4 stående bok. Arkene er praktiske da de har en rillet kant langs ryggen, på den måten river man ut brukte og gamle notater. Notatene kan også enkelt rives ut og kopieres eller skannes. Notatbøkene leveres ferdig innbundet eller bestill linje ark blokkene løse og miks og bind inn egne bøker med deres ark i tillegg.

Se flere bilder på vår Facebook side

 .