Praktisk tilbehør

Praktiske tilleggs verktøy til Unibind produktene.

innbinding unibindSelvklebende lommer og Hulle verktøy for å sette en Unibind Innbindingsmappe i deres Ringperm.

Unibind leverer brukervennlige og særdeles praktiske innbindingsløsninger til alle formål.
I tillegg leverer vi personifiserte og unike ringpermer til bruk i kurssammenheng, ansettelseformål, kataloger, beskrivelser, kart, instrukser med mer..
Ved å kombinere Unibind Innbindingsmapper/bøker med Unibind Ringpermer får man et meget eksklusivt og praktisk arbeidsverktøy. Helhetsinntrykket blir profesjonelt og presentabelt samt gjennomført ned til minste detalj. Det perfekte presentasjons verktøy.
For å kunne legge ved et visittkort eller cd plater og minnepenner leverer vi selvklebende lommer som dere enkelt kan plassere på en perm eller mappe, dere klistrer lommen på Unibind innbindingsmapper og bøker.
De selvklebende lommene er også godt egnet til å settes på innsiden av en ringperm. Lommene har god heft og vil sitte permanent i permen eller på mappen over tid. Mottager av permen vil alltid finne til bake til deres visittkort og eller minnepenn – tilgjengelighet er nøkkelordet.

For å kombinere innbindingsmapper og ringpermer kan man bestille et praktisk hulle verktøy som tres inn på SteelCover ryggen bak stål skinnen. Hullene kan enkelt også fjernes igjen. Slik får man plassert flere innbindings mapper i en ringperm.

Klikk på bildene for å se galleri.

.