Preg dine innbindingsbøker

Eksklusivt uttrykk

Innbindingsbok med pregUnibind leverer Unibind bøkene med deres ønskede logo, signatur, emblem, tekst med mer preget med folie på bokens forside med effektfulle folier i gull, sølv, hvit og sort. Resultatet blir eksklusive bøker med detaljerte preg som fremhever bokens budskap. Boken fortjener et smykke og med folie preg er det nettopp det man får. Boken kan ivareta deres verdifulle kontrakter, tilbud, presentasjoner, bilder, fornøyelser, kurs, kataloger, prospekter med mer og motager vil la seg imponere.

Effektfulle foliepreg skaper bokens forside og det eksklusive uttrykket for deres Bok.

Kombinasjonen mellom gull /sølv preg og bokens elegante finish skaper et meget stilrent og elegant produkt som egner seg så vel til bryllupbilder som til styremøter og tilbud. Unibind innbindingsbok /fotobok blir innpakningen som hever bokens innhold og boken fremstår på en profesjonell og markedsrettet måte. Boken kan enkelt stå i hyllen og vil bli ivaretatt over tid. Vår erfaring er at boken blir ivaretatt i langt høyere grad enn et hefte om det er hensikten. Skal boken daglig brukes vil også innholdet garantert sitte fast som følge av unik voks innbinding i ryggen.
Preget stanses i bokens overflate under varme og med en presse. Klisjeen som lages for deres profil vil bli ivaretatt hos oss for senere bestilling. Maks størrelse på preget er 7 x 11cm og kan inneholde alt fra grafikk, tekst, logoer, emblem, signatur, tall med mer – dere utformer filen for preget og sender det elektronisk til oss. Vi er også behjelpelig med designet om det trengs.
Uansett ferdiggjøringsteknikk man velger på forsiden mener vi at enhver bok fortjener en forside. Boken blir da personlig knyttet til eier og formål. Vi leverer det antallet dere måtte ønske – dere trenger ikke binde opp store kvanta og leveringstiden er 2-4 dager, med forbehold om at vi har deres bestilling på lager.

Se flere bilder på vår Facebook side.