Pressemelding August 2013 – Bokenmin.no

Først i Norge!

Wilhelm Berges Trykkeri AS lanserer 16.08.2013 tjenesten Bokenmin.no i Norge

«Boken min» gir forfattere, bloggere og alle andre skribenter muligheten til å publisere og selge sine egene bøker. Bøkene produseres og leveres av Wilhelm Berges Trykkeri AS her i Norge. Boken min er ett alternativ til dagens etablerte bransje og er helt unikt her i Norge.

Enkelt og kostnadsfritt

Det er helt kostnadsfritt å publisere bøker på bokenmin.no. Man kan enkelt sette opp hvordan boken skal se ut ved hjelp av forskjellige veivisere. Det er en veiviser for de som har en ferdigskrevet bok, og det er andre veivisere for de som har tenkt til å sette igang. Andre veivisere inkluderer kokebok, årbok, fotobok og slektsbok.

Det er også enkelt og regne ut pris ved hjelp av priskalkulatoren. Forfatteren velger selv hvor mye royalties han eventuellt ønsker på boken.

Bokenmin.no publiser din egen bok

Internasjonal satsing

Bokenmin.no er en portal til det internasjonale shopmybook konseptet noe som gjør at boken din kan bli solgt i hele verden om det er ønskelig.

Produktene leveres av UB kontorsystemer som er den norske Unibind distributøren. De som sikrer kvalitet og rask leveringstid på bøkene som blir produsert.

Lag din egen bok, ingen store opplag, ingen forlag, ingen bekymringer.
For mer informasjon om denne saken kontakt

Terje Bratland
Mail: bra-tb@online.no
Tel: 22809070
Mob:90601197

Wilhelm Berges Trykkeri AS
Nedre Rommen 5E
0988 Oslo

Lenker
http://bokenmin.no/
http://www.wbt.no/
http://www.shopmybook.com/no
https://www.facebook.com/bokenmin.