Skoleoppgaver

Unibind og The Magic Touch har levert flotte Master og Bachelor oppgaver i bok innbinding til studentene

innbinding unibind hovedoppgaveVår erfaring er at kravet til hvordan man ønsker å binde inn og fremlegge sine dokumenter på er langt høyere i dag enn bare for 5 år siden. Dette gjelder uansett dokumentets formål. Det holder ikke lenger med en stift i hjørne, ei heller en kartongmappe med trykk på forsiden. Dokumentet skal fremlegges med respekt og mottager skal ved første øyekast oppleve dokumentet som ordentlig, profesjonelt og genuint. Uansett kunde, hos oss får alle samme mulighet. Unibind leverer innbinding til nær sagt alle formål. Master oppgavene vil kunne leveres i akkurat samme bokinnbinding fra Unibind som en advokat kan bestille og binde inn sine avhandlinger i. Formålet kan være meget variabelt. Det profesjonelle resultatet er det samme.
Med The Magic Touch transfertrykk på forsiden kan dere som kunde sette tekst, design, bilde, og fullfargetrykk på alle bøkene. Resultatet blir unikt, enestående og personifisert. Du får ditt uttrykk på boken og den vil skille seg ut i mengden. Boken er praktisk å åpne, har garanti på heften og vil vare og vokse med deg. Ved å binde inn deres hovedoppgave i en Unibind bok vil oppgaven bli ivaretatt, den kan enkelt plasseres i en hylle og kan oppbevares i mange år uten at den forringes.
Det er hyggelig med flotte tilbakemeldinger fra studentene som går ut meget fornøyde med en Unibind Innbindingsbok personifisert til deres formål. Det er hyggelig å kunne levere også det beste til studentene som etter endt skolegang leverer inn sine hovedoppgaver for evaluering. Hvorfor ikke gå for gull ned til minste detalj når en har mulighet?
Det kan være akkurat det som er med på å gi det totale bildet den beste karakteren.
Vi ønsker dere alle lykke til med deres oppgave innlevering for våren 2013..