Slektsbok – Den perfekte Julegaven

slektsbok fra Unibind

Siste årene har vi i Unibind opplevd en økende trend og etterspørsel innen slekts- bok produksjon. Vi leverer et mangfold av bøker til kunder som skriver slekts- bøker, familiebøker og minnebøker til familie og venner. Det unike med Unibind bøkene er at den kan leveres i akkurat det antallet som kunden ønsker og det med unik personifisert forside på valgt bok farge. Unibind bøkene lages i et elegant materiale som ikke er kartong. Noe som gir boken det eksklusive resultatet man er ute etter i gavesammenheng. En slekts-bok skal vare evig og kunne leveres videre i generasjoner. Med Unibind garanti i heftelsen og dets mangfold av muligheter for personifisering får hver familie sin unike og eksklusive bok innbinding fra Unibind. Vi kan binde inn fra 10-340 ark. Vi leverer stående og liggende A4 format, stående og liggende A5 format, 20*20 format, 30*30 format og liggende A3 format.

Unibind kan nå også enkelt utenom vindus kutt og preget tekst/ logo med folie i sølv og gull, levere fullfarge Trykk på bokens forside og bakside. Teknikken er enkel og effektfull. Resultatet er noe helt eget og skiller seg ut fra vanlige bøker med sin flotte finish. Enten man velger perlehvite bøker med perlemor skimmer eller sorte bøker kan boken personifisert med kundens elementer som legges på i alle regnbuens farger – kun kreativiteten setter en stoppe. Med transfer trykk på forsiden muliggjør man trykk av nær sagt alt motiv. Er det gamle bilder man ønsker på forsiden, familie emblem, tekst og / eller blomster og trær – ALT ER MULIG.

Vi trenger en ferdig fil for trykk sendt på e-post – trykket tillater å legge igjen kun elementer – bokens bakgrunn blir lerretet i motivet. Vi er også mer enn gjerne behjelpelig med å utforme grafikken på forsiden om ønskelig. Vi har kreative grafikere som skaper det uttrykket akkurat dere skulle ønske å frembringe! Vi kan også digital trykke hele bokens omslag og gjengi et maleri, tegninger, gamle bilder og avisutskrifter kledd rundt hele boken – det meste er mulig. Kontakt oss for mer informasjon. Vi kan hjelpe dere med deres slekts bok prosjekt.