Offset

Dersom man ønsker å personifisere hele produktet med ønsket design, grafikk, bilder og tekst er det å anbefale å bestille et offset produkt. Skal man eksempelvis lage en barnebok, slektsbok, kokebok, årsmelding, produktkatalog, prisliste eller annet og vil skape en gjenkjennelses verdi i produktets omslag designer man selv utseende på produktet.

A4-Liggende-Offset-Øgle innbinding http://www.unibind.noOffset trykket papir påføres produktene i produksjon. Innvendig og utvendig trykk er mulig på produktene. Offset produktet trykkes og produseres i Belgia og lages etter spesifikasjoner fra kunden. Produktene blir avslutningsvis laminert med matt og/eller klar plast. Offset trykk leveres til DuoBinder, SteelBook, X-Book og Portfolio. NB.: SteelBook og X-Book lamineres ikke på innsiden pga innbindingen (voks).

Leveringstiden er 6-8 uker fra kunden har godkjent (underskrevet) korrektur. Kunden får en mal på produktet (e-post). Det lages i ”InDesign”. (Kan også brukes i ”Quark” for Mac) Grafikken leveres til oss på CD rom eller e-post. Det sjekkes her og videresendes til Belgia. Om grafikeren sender med en ”plott” av grafikken vil prosessen gå raskere da den vil fungere som en korrektur. Enhetsprisen pr produkt går ned ved større bestillinger. Minimumsantall ved bestilling er 500 stk

Har du noen spørsmål om Offset ring oss på telefon 32 16 16 20 eller send oss en kort beskjed i skjema nedenfor.

    Navn/Firma (*)

    E-post (*)

    Telefon

    Emne

    Melding