Unibind Portfolio – den perfekte kontraktsmappe!

Unibind leverer langt flere produkter enn dokumentinnbinding og innbindingsmapper. Våre unike presentasjons mapper og ringpermer er praktiske og presentable for deres dokumenter. Og det perfekte verktøy der kunder skal motta dokumentasjon i flere anledninger. Unibind Portfolio er den perfekte kontrakts mappe hvor man leverer fra seg all type dokumentasjon samlet i en presentabel oppbevaringsmappe. Det praktiske med Portfolio er at den ivaretar mer enn bare noen få ark. I tillegg kan dokumentasjonen være i ulike formater.
Dersom man ønsker å gi fra seg dokumenter i en presentasjonsperm, har vi også et stort utvalg ulike ring permer som kan skreddersys nettopp til deres behov og profil. Vi trykker deres logo på alle våre produkter.
Valgene er mange. Det er ikke alltid at man syns det er praktisk å hulle dokumentene. Da er Unibind Portfolio et presentabelt og praktisk verktøy hvor man samler alle dokumentene i en boks. Dere velger høyde på boksen 15, 30, 45mm høyde. Portfolio kan merkes med deres logo på rygg og i front. På den måten markedsfører dere bedriften og mappen blir en praktisk oppbevarings verktøy til alt som tilhører nettopp det konkrete produktet eller prosjektet. Boksen låses enkelt med et patent /klips, slik at dokumentene ikke faller ut. Boksen står i hyllen og er så presentabel at den også kan stå i bokhyllen hjemme.
Vi falt for den elegante sorte mappen vi laget for en bil leverandør. Sort med sølv logo er elegant og stilrent. Leverandøren skal gi ut en slik mappe ved hvert bilsalg. Alle nødvendige dokumenter er da samlet på en plass. Kunden vil i tillegg enkelt kunne ivareta ytterligere dokumenter som naturlig tilhører bilen. Alt fra forsikringsdokumenter, lånedokumenter, servicehefte, reservenøkkel med mer i en boks. Alt på en plass er alltid praktisk og smart. Med en Unibind Portfolio løser det saken, og man gjør det litt enklere for kjøper å ha kontroll. I tillegg er det naturlig at Portfolien enkelt kan følge bilen og neste kjøper får alt på en plass. Utrolig SMART og det lille ekstra man kan forvente i en kjøpssammenheng.

Kontakt oss så gjerne for ytterligere informasjon.