Velkommen skal du være!

Innbinding har fått ett nytt hjem

Vi er stolte av å kunne vise dere vår nye hjemmeside. Vi bestreber hele tiden å bli bedre så hvis dere har noen tilbakemeldinger så vil vi veldig gjerne høre dem.

Casemaker-650B-open bokbinder http://www.unibind.noDenne siden er delt opp i flere seksjoner. Under fanen produkter finner du alle våre innbindingsprodukter.  Under sidene er delt opp i innbindingskategori og vi håper det er lett å finne frem. Vi har også lansert tre nye maskiner. Vi skal komme mer tilbake til disse etterhvert men du kan lese om de på produktsidene.

20x20-Kull-X-BookFotball Transfer innbinding http://www.unibind.noUnibind leverer også en rekke tjenester som kan gi dine innbindingsprodukter det lille ekstra. Her finner du oversikt over alle tjenester. De mest brukte ferdiggjøringstjenestene er

Under fanene om oss, support og bestille så finner du det du trenger og vite om Unibind konsernet i Norge og internasjonalt.

Vi har også lagt til ett videobibliotek hvis dere ønsker å se hvordan systemene virker.

For inspirasjon om til hva du kan gjøre med dine innbindingsbøker, innbindingsmapper og fotobøker gå til vår inspirasjonsside.

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.