Vi hjelper deg å ferdigstille slektsbøker og memoarer

StellCover-detalj-med-ark innbindingsmappe http://www.unibind.no

slektsbok unibindDe siste årene har vi i Unibind opplevd en økende etterspørsel om hjelp til å ferdigstille slektsbøker. Mange sitter med manus og dokumentet klart for print og ønsker så å få laget sitt personlige bokomslag. Unibind leverer et mangfold av bøker for innbinding til dere som skriver slektsbøker, familiebøker og minnebøker til familie og venner.

Det nye er at vi nå også kan tilby tjenesten hos oss for print, design og innbinding av deres slektsbok. Det unike med Unibind bøkene er at den kan leveres i akkurat det antallet som dere ønsker, med et flott personifisert bokomslag designet med dine bilder, tegninger og ønsket tekst i fullfargetrykk.

Vi kan også hjelpe dere med å ferdigstille designet rundt boken, vi har dyktige grafikerne som jobber i billedbehandlingsprogram. Dere har elementene, teksten og ideene for hvordan dere ønsker resultatet. Sammen lager vi da flotte bøker for dere dokument.

Unibind bøkene lages i et elegant materiale. Noe som gir boken det eksklusive resultatet man er ute etter i gavesammenheng. En slektsbok skal vare evig og kunne leveres videre i generasjoner. Med Unibind innbindingsgaranti i heftelsen og dets mangfold av muligheter for personifisering av bøkene får hver familie sin unike og eksklusive bok innbinding fra Unibind.

slektsbok unibindDet vi trenger for og ferdigstille en slektsbok er:

  • Innholdet sendt oss i pdf fil i riktig format for print. A4/A5
  • Oppgi farge print og sort/hvitt print iht sidebenevnelse
  • Tosidig eller ensidig print og antall ark/sider
  • Ved grafisk bistand fra oss på omslaget på boken. Send oss elementene og tekst oppgitt i riktig font og farge – samt beskrivelse på hvordan dere ser for dere omslaget skal være.
  • Dersom dere kan designe omslaget selv sender vi elektronisk en mal til dere for design.
  • Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon.

.