Profesjonell og stilfull innbinding

Unibinder-8.2 innbindingsmaskin http://www.unibind.noUnibind har mer enn 30 års erfaring med dokument innbinding.

Våre systemer er brukervennlig og praktiske. Systemene har blitt brukt og testet gjennom tiår av mange firmaer verden rundt i flere generasjoner. Unibind er et patentert system som gir en profesjonell innbinding hver gang. Vi har et bredt produkt sortiment som gir deg som kunde mulighet for valg knyttet opp i mot ditt formål med deres innbinding.

Hvorfor Unibind

Det patenterte Stål Innbindings konseptet med Unibind innbindingsmapper og innbindingsbøker skiller seg fra alle andre innbindingssystemer i markedet. Alle Unibind innbindingsmapper og innbindingsbøker er utstyrt med en stålskinne i ryggen. Denne karakteristiske og fundamentale stålskinnen beskytter dokumentet eller din fotobok innbinding fra tre sider. Slik garanterer vi heften.

Innbindingsmaskinen starter oppvarmingsprosessen når stålskinnen kommer i kontakt med maskinens varme-kammer. Den harde voksen som ligger i ryggen vil da smelte og stålskinnen forhindrer at voksen absorberes av innbindingsmappens omslag. Dokumentet synker ned i den varme voksen og du har garanti på heften. Som et resultat av dette er Unibind produktene kjent for sin høye kvalitet, brukervennlighet og lange holdbarhet. Tilby innbinding ‘in house’ i tråd med brukernes behov og ønsker.

Våre innbindingsprodukter kommer i mange forskjellige farger og formater. For å finne ut mer så kan du klikke på en av lenkene nedenfor.

For å komme i gang med innbinding så anbefaler vi at du lesere vår side Kom igang med Unibind innbinding.

Kontakt oss idag!

Ønsker du å vite mer om innbinding fra Unibind ring oss på telefon 32 16 16 20 eller send oss en kort beskjed i skjema nederst på siden og vi tar kontakt med deg.

    Navn/Firma (*)

    E-post (*)

    Telefon

    Emne

    Melding