INNBINDINGSMAPPER

Unibind innbindingsmapper er praktiske, presentable og garanterer heften i ryggen. Man binder inn en innbindingsmappe effektivt og raskt uten ekstra bryderi. Unibind innbindingsmapper har plast foran og bak, med en stålskinne i ryggen som ivaretar heften. I stålskinnen binder man inn i en voks som fester arkene til ryggen og garanterer heften. Der man ønsker å fremlegge dokumentasjon er Unibind innbindingsmappe å velge. Innbindingsmappene blir ivaretatt, holder dokumentasjonen pen og presentabel. Innbindingsmappene er et praktisk jobbverktøy. All dokumentasjon kan enkelt bindes inn i en Unibind innbindingsmappe og fremlegges videre med sikkerhet om at ark ikke faller fra eller kommer til. Perfekte formål for en innbindingsmappe kan være: dokumentasjon, presentasjon, tilbud, kontrakter, prislister, manualer, instrukser, bruksanvisninger, kataloger, statistikk, kurs, oppgaver, utdrag mm.

Lagervarer

UniFlexCover tilsvarer tidligere innbindingsmapper SteelCover fra Unibind. Det er kun navnet på mappene som er endret, ellers er det små endringer på produktene. UniFlexCover leveres med kombinert matt og klar plast foran og bak på mappen.

Vi har følgende standard farger på lager på ryggene til innbindingsmappene: Mørk blå, sølv, hvit og sorte. Alle mappene leveres i variable ryggbredder fra 2-340 arks innbinding.

22kr
kr 440kr 2 420 Eks.Mva
22kr
kr 440kr 2 420 Eks.Mva
22kr
kr 440kr 2 420 Eks.Mva
22kr
kr 440kr 2 420 Eks.Mva

Bestillingsvarer

Vi har noen variable farger som er bestillingsvare. Minimum bestilling er da 5 skuffer av hver størrelse. Er det ønskelig å bestille fargene: rød, bordo, azur blå eller quartz sort rygg, send oss en forespørsel på mail eller ring 32 16 16 20

Innbinding UniFlexCoverrødreød

Rød

Ruby UniFlexCover-rød

Bordo rød

Azur Blå

Innbinding UniFlexCover-quartz

Quartz

Ring oss på telefon 32 16 16 20 hvis du lurer på noe.