INNBINDINGSMASKINER OG TILBEHØR

Vi er stolt leverandør siden 1997 av Unibind innbindingsløsninger til det norske markedet. Unibind er det smarte valget. Utstyret er brukervennlig, enkelt og betjene og gir effektivt estetiske pene og praktiske innbindinger. Dere behøver ingen opplæring for å betjene maskinene. Det er heller ikke nødvendig med service og vedlikehold til Unibind innbindingsmaskiner. Maskinene er helautomatiske og gjør innbindingsjobben for dere. Plasser dokumentet i valgt hefte eller bok og sett den i maskinene. Maskinen slår seg automatisk på og av. Slik får dere presentable dokumenter som man er stolt av å gi til kunder, deltagere og samarbeidspartnere. Vi har satt opp forslag på praktiske og smarte oppstartspakker og velge mellom. Binder man inn en og en mappe vil enkle maskiner med ett og to innbindings-kammer være tilstrekkelig. Vi anbefaler maskiner med mer kapasitet der innbindingsjobbene er flere hefter eller bøker av gangen. Bøkene kan merkes med logo, tekst og bilde. Mappene har praktisk plastomslag for beskyttelse. Les mer om produktene her.

OPPSTARTSPAKKER

Unibind er best på innbindingsløsninger. Unibind leverer smarte, praktiske og brukervennlige innbindingssystemer som alle enkelt kan betjene. Det tar kun noen få sekunder av brukerens tid og binde inn et dokument. Resultatet på innbindingsmappene og bøkene er garantert heft i ryggen. Presentasjonene fremstår eksklusive og presentable. Med en innbindingsbok eller mappe vil mottager av dokumentet ivareta presentasjonen. Dokumentasjonen vil få en langt høyere verdi og budskapet med dokumentasjonen vil nå frem. Vi har satt sammen smarte og praktiske oppstartspakker. Her er det enkelt og velge en løsning når man ønsker å bestille en innbindingsløsning til næring eller privat. Alle mapper og bøker kan brukes i alle Unibind innbindingsmaskiner. Bøker kan merkes med logo og tekst.

LEs mer om våre oppstarstpakker

INNBINDINGSMASKINER

Unibind leverer smarte og brukervennlige innbindingsmaskiner til næring og privat. Med en innbindingsmaskin fra Unibind kan man binde inn hefter og bøker. Innbindingsmaskinene leveres i ulike størrelser med ulik kapasitet alt etter som antall og mengde dokumentasjoner man ønsker og produsere. Resultatet på innbindingsmappen og bøkene er presentable og profesjonelle. Det tar kun noen få sekunder av brukerens tid og sette en mappe til innbinding. Innbindingsmaskinene gjør resten av jobben. Maskinene slår seg automatisk på og av etter endt innbindingsprosess. Innbindingsmaskinene fra Unibind fordrer ikke opplæring, vedlikehold eller service. Innbindingsmaskinene ivaretar innbindingsjobben på en enkel og effektiv måte.

Les mer om vår innbindingsmaskiner
Innbindingsmaskin Unibinder 8.2

INNBINDINGSMAPPER

Unibind innbindingsmapper er praktiske, presentable og garanterer heften i ryggen. Man binder inn en innbindingsmappe effektivt og raskt uten ekstra bryderi. Unibind innbindingsmapper har plast foran og bak, med en stålskinne i ryggen som ivaretar heften. I stålskinnen binder man inn i en voks som fester arkene til ryggen og garanterer heften. Der man ønsker å fremlegge dokumentasjon er Unibind innbindingsmappe å velge. Innbindingsmappene blir ivaretatt, holder dokumentasjonen pen og presentabel. Innbindingsmappene er et praktisk jobbverktøy. All dokumentasjon kan enkelt bindes inn i en Unibind innbindingsmappe og fremlegges videre med sikkerhet om at ark ikke faller fra eller kommer til. Perfekte formål for en innbindingsmappe kan være: dokumentasjon, presentasjon, tilbud, kontrakter, prislister, manualer, instrukser, bruksanvisninger, kataloger, statistikk, kurs, oppgaver, utdrag mm.

Se utvalget av innbindingsmapper

INNBINDINGSBØKER

Unibind innbindingsbøker er praktiske, presentable og garanterer heften i ryggen. Man binder inn en innbindingsbok effektivt og raskt uten ekstra bryderi. Unibind innbindingsbok har heldekkende bokomslag foran og bak, med en stålskinne i ryggen som ivaretar heften. I stålskinnen binder man inn i en voks som fester arkene til ryggen og garanterer heften. Der man ønsker å fremlegge viktig dokumentasjon er Unibind innbindingsbok å velge. Innbindingsbøker blir ivaretatt, holder dokumentasjonen pen og presentabel, og kan stå i hyllen. Innbindingsbøker er et praktisk jobbverktøy. All dokumentasjon kan enkelt bindes inn i en Unibind innbindingsbok og fremlegges videre med sikkerhet om at ark ikke faller fra eller kommer til. Dette er et meget godt alternativ til ringpermer i en del sammenheng. Boken tar ikke mer plass enn nødvendig. Perfekte formål for en innbindingsbok kan være: dokumentasjon, presentasjon, tilbud, kontrakter, prislister, manualer, instrukser, bruksanvisninger, kataloger, statistikk, kurs, oppgaver, utdrag, økonomi, historier, menyer mm.

Se utvalget av innbindingsbøker
Innbinding Fotobok A4 Landskap

FOTOBØKER

Unibind fotobok er praktiske, presentable og garanterer heften i ryggen. Man binder inn effektivt og raskt uten ekstra bryderi. Unibind fotobok har heldekkende bokomslag foran og bak, med en stålskinne i ryggen som ivaretar heften. I stålskinnen binder man inn i en voks som fester arkene til ryggen og garanterer heften. Med fotobok innbinding kan man presentere og ivareta minner, foto og tekst i en hyggelig og praktisk bok. Fotobøkene er meget forseggjort i en flott utførelse. Alle bøker fra Unibind kan merkes med tekst og logo på forsiden. Fotobøker ivaretar bilder men kan også med fordel brukes til presentasjoner og dokumentasjon for øvrig. Innsiden til fotoboken er sort. Fotobok leveres i ulike formater både liggende, stående og kvadratisk format. Liggende formater kan være naturlig valg til en rekke kataloger, presentasjoner og dokumentasjoner. Alle fotobøker kan bindes inn i alle Unibind innbindingsmaskiner. Perfekte formål for en fotobok kan være: dokumentasjon, presentasjon, tilbud, kontrakter, prislister, manualer, instrukser, bruksanvisninger, kataloger, statistikk, kurs, oppgaver, utdrag, økonomi, historier, menyer mm.

Se utvalget av fotobøker