Hva trenger jeg til innbinding?

For å komme i gang med innbinding hos dere så trenger dere to ting. Innbindingsmaskin og Innbindingsprodukter. Produktene er veldig brukervennlige og krever lite eller ingen opplæring så du vil kunne starte og lage profesjonelle innbindinger med en gang du får deres innbindingssystem på plass. Systemet tar lite fysisk plass hos din bedrift. Maskinene leveres med et arbeidsbord så du enkelt plasserer hele løsningen med maskin og øvrige produkter i et og samme bord. Vi hjelper deg med å velge produktene som er best tilpasset deres behov. Unibind leverer en rekke ulike maskiner avhengig av ønsket kapasitet og mengde dokumenter man har behov for å binde inn. Alle aktører i dagens marked håndterer dokumenter i større eller mindre grad, og alle har store krav til dokumentets uttrykk og profil. Våre erfaringer er at detaljer teller og dokumentets unike innpakning er med på å gi det beste helhetsinntrykket. Det er heller ikke mengde dokumenter som er av betydning, men hvert enkeltstående dokument skal fremlegges på en markedsmessig måte der profilering og profesjonalitet er av stor betydning i en hvilke som helst konkurranse med andre aktører. Med Unibind Innbinding på huset vil vi langt på vei være med på å hjelpe dere med dette. Variablene er mange og du som kunde kan i stor grad være med på å påvirke hvordan deres presentasjoner skal fremlegges. Enten du velger de enkle standardproduktene på lager eller designer ditt eget produkt vil deres presentasjoner av dokumenter ivaretas og fremlegges på en så god måte som dokumentene fortjener. Vi skal ikke glemme at det ofte ligger mange timers arbeid i et dokument. Dokumentet er av stor betydning og fortjener det beste.

Innbindingsmaskiner

UniBinder 8.2 innbindingsmaskinVi har en rekke forskjellige typer innbindingsmaskiner. Vi deler innbindingsmaskinene i tre hovedgrupper.

Disse kan selvsagt overlappe hverandre noe, men vi hjelper deg med å velge den innbindingsmaskinen som passer til ditt behov. Les mer om de forskjellige innbindingsmaskinene.

Innbindingsprodukter

A5-Liggende-Kull-X-book Transfer innbinding http://www.unibind.noNår du har valgt den rette innbindingsmaskinen for deres behov så har du mange muligheter når det kommer til valg av Innbindingsprodukter. Alle produktene våre passer til den innbindingsmaskinen du måtte velge så det er ingen begrensninger å tenke på. Vi deler produktene opp i tre hovedgrupper. Du kan trykke på lenken nedenfor og få nærmere beskrivelse om produktene Innbindingsmapper, innbindingsbøker og innbindningsrygger:

Innbindingsproduktene leveres i en rekke forskjellige farger, ryggbredder og formater. Med og uten profilert logo, design, nummerering, signatur, tekst, bilde med mer.

Bildegalleri av Unibind innbindingsprodukter

A5-Liggende-Case-Plano-Digital-Fullfarge-Påske http://www.unibind.noØnsker du å se bilder av våre innbindingsprodukter så har vi forskjellige oversikter. Du kan enkelt sortere på ønsket innbindingsprodukt når du er inne i galleriet

Har du noen spørsmål så ring oss på telefon 32 16 16 20 eller send oss en melding i skjema nederst på siden.