Bestill 500 mapper få en innbindingsmaskin med på kjøpet.

Nå gir vi Unibinder innbindingsmaskin med krympekammer i gave ved bestilling av den nye mappeserien UniflexCover.

Unib82Unibinder innbindingssystem med sine tilhørende 5 ryggbredder binder inn fra 2-340 ark med korrekt resultat hver gang. Dette som følge av nytt praktisk krympekammer i Unibinder innbindingsmaskin!
Det vil være langt enklere å lagerføre Unibind mapper og bøker og systemet er mer fleksibelt. På sikt vil Unibinder systemet ta over for den gamle mappeserien Unibind SteelCover.
Ved tidligere bestillinger har Unibind fordret 12 variabler på ryggene for å tilpasse ryggen til innhold fra 2 ark til 340 arks innbinding. Dette krever et større lagerhold og god planlegging fra brukeren. Men nå kan man med færre variabler tilpasse mappen til dokumentets bredde. Resultatet på innbindingen er upåklagelig hver gang. I tillegg kombinerer UniflexCover matt og klar plast slik at du som bruker har valget på hva du ønsker å ha som forside til hvert dokument. Tilhørende bøker i samme serie leveres også kun i 5 variable ryggbredder fra 2-340 ark. Alle produktene leveres i nye farger, gull, sølv, sort, hvit, mørkeblå med mer..

Hvordan komme i gang med ny mappeserie UniflexCover?

Ved å bestille den nye mappeserien med minimum 500 stk UniflexCover ønsker vi å gi dere en gave: en ny Unibinder innbindingsmaskin med elektronisk krympekammer. Dette er den perfekte sjansen til å konvertere eller komme igang med det nye systemet uten noen investeringer.

Dette unike tilbudet gjelder så lenge lagerbeholdningen rekker.