Demopakke

UNIBIND Demopakke

Smart og praktisk demonstrasjons pakke for å vise mangfoldet innbindingsbøkene har.

Unibind Demopakke er en praktisk demonstrasjons pakke for aktører som kopisentre, kopibutikker og grafiske aktører. Unibind Demopakke presentere mulighetene man har med å binde inn dokumenter i en Unibind bok, med tanke på ferdiggjøring som for eksempel trykk av logo og design på bøkene.

Unibind leverer et mangfold av ulike bøker og farger. Formatene boken kan leveres i er også langt mer enn a4 stående og fargene på boken er vanskelig å synliggjøre uten eksempler å vise til. Derfor har Unibind laget en praktisk og presentabel pakke med variert sortiment av farger og ulike ferdiggjøringsteknikker.

Salgsverktøy for kopibutikken og kopisentrene

Demopakke er en pakke med bøker som alene selger. Det er lettere for en kunde å forstå hvordan en bok ser ut med transfer trykk på front når man ser bøkene i kombinasjon med trykket. Det er også lettere for kunden å ta stilling til valg man har på trykke teknikker når bøkene ligger foran en. I Demopakken finner man også inspirasjon for hvordan motivene kan se ut. Ønsker man farger og motiv med bilder og mye tekst er transfer trykk eller casemaker bøker å foretrekke. Skal boken kun ha en enkel logo preget i folie i sølv eller gull har man også eksempel på det. Vi leverer også vindu på bøkene stanset ut i boken etter kundens spesifikasjoner for plassering.

Totalt sett har ingen kunder forutsetning for å bestille noe de ikke har sett eller kjennskap til fra før. Så med en Demopakke på huset vil sannsynligheten for salg av variable jobber øke.

Unibind Bøkene er perfekt til å binde inn prospekter, dokumentasjon, bilder, kataloger, prislister, kokebøker, slektsbøker, årsmeldinger, jubileumsbøker, sanger, familieminner, menyer, oppskrifter, dikt, skoleårbøker, barnehage bøker, presentasjoner med mer.

Med variabler i trykket på omslaget kan uttrykket på en og samme bok bli meget forskjellig fra formål til formål. Boken blir unik for hvert oppdrag den skal bruks til.

Det siste Unibind har kommet med er digitaltrykket storformat print som hele boken kles med. Boken er har blank laminert overflate. Meget elegante og unike bøker som enkelt kan varieres fra gang til gang i bestilling. Antall i bestilling bestemmer dere.

Det er enkelt å legge inn bestilling hos oss. Alle produktene i Demopakken er lagerført og varene kan bestilles og leveres med trykk innen 2-5 dager avhengig av trykke teknikk og mottatt fil for trykk samt antall i bestilling. Enklere blir det ikke. Bøkene skiller seg ut med tanke på finish til sammenligning med vanlige trykksaker. Alle bøkene til Unibind er dekket med et materiale som gir det litt eksklusive uttrykket.

Ta kontakt for bestilling av Unibind Demopakke eller kun ønsker et eksempel på bok med deres konkrete trykk.

 

 

.