Helt genialt Kopipapir! UniPaper

[vc_row type=»in_container» full_screen_row_position=»middle» scene_position=»center» text_color=»dark» text_align=»left» overlay_strength=»0.3″][vc_column column_padding=»no-extra-padding» column_padding_position=»all» background_color_opacity=»1″ background_hover_color_opacity=»1″ column_shadow=»none» width=»1/1″ tablet_text_alignment=»default» phone_text_alignment=»default» column_border_width=»none» column_border_style=»solid»][vc_column_text]Vi har nå gleden av å levere et nytt produkt fra Unibind. Unibind kopipapir er perfekt til våre innbindingsløsninger. Vi anbefaler dere UniPaper til deres presentasjoner – Hvorfor?Hva er vel ikke mer hensiktsmessig enn et dokument som naturlig legger seg ned på bordet når man blader i innbindingsboken eller -mappen? Vi garanterer heften i ryggene på innbindingen, men hvor enkelt opplever man at det er å jobbe med dokumentet som er innbundet? Med UniPaper har man en naturlig svikt i papiret ved innbindingsryggen. Dette medfører at boken og innholdet legger seg naturlig ned og dokumentet flater ut på bordet. Dokumentet vil være behagelig og jobbe med. UniPaper er det perfekte kopipapiret og presentere dokumentasjon med. Med vanlig kopi papir må man brette fysisk papiret ned på bordet i en innbindingsmappe. Uproblematisk, men hvorfor ikke gjøre enda en forbedring? Sitter man i møte eller står i en rettsal er det av stor betydning at dokumentasjonen jobber på lag.

Papiret kan brukes både i en laser printer og blekk skriver. Papiret er like godt egnet til fotobøker og bilder, som presentasjoner, tilbud, kurs, kontrakter og rettsdokumenter. UniPaper bør være deres første valg når dere har en innbindingsjobb. Resultatet på deres presentasjon vil oppleves som praktisk og brukervennlig.Vi velger konsekvent å bruke UniPaper i vår ferdiggjøringsavdeling. Genialt praktisk. Det absolutte papiret og velge der man skal utnytte margen og ha en dokumentasjon som skal fremstå i PREMIUM kvalitet.

• A4 stående 500 ark 120 grams papir – Pris pr pakke Kr 575,-
• A4 liggende 300 ark 160 grams papir – Pris pr pakke Kr 495
• A4 stående 350 ark 160 grams papir – pris pr pakke Kr 495,-

Eks mva og frakt.

[/vc_column_text][nectar_btn size=»medium» button_style=»regular» button_color_2=»Accent-Color» icon_family=»none» url=»http://unibind.no/butikk/andre-produkter/unipaper/» text=»Bestill i Nettbutikk»][/vc_column][/vc_row]