Nyhet fra Unibind – Casemaker 350

UniBinder 8.1 og CaseMaker 350

Fullfarge digitaltrykk på bokomslaget – Nå for alle som vil lage det selv!

UniBinder 8.1 og CaseMaker 350Casemaker 350 maskin fra Unibind muliggjør produksjon av fullfarge print montert på bokomslaget for alle. Med en kopimaskin på huset er produksjonen i gang for å lage personifiserte bøker og det i akkurat det antallet som passer for ditt oppdrag og med akkurat det designet på omslaget av boken.

Du kan enkelt produsere og binde inn kun en bok til ditt tilbud om ønskelig, med de variablene av farger, tekst, bilder og logoer som er aktuelt for nettopp ditt prosjekt i nåværende situasjon. På den måten skiller man dokumentet fra mengden og det blir synlig.

Markedet er i full utvikling og etterspørselen vil alltid endre seg. Det som tidligere hadde WOW effekt er allemannseie og kundene vil til stadighet etterspørre noe nytt. Det som kopibutikkene for noen år siden var alene om å kunne tilby sine kunder er nå fult mulig å produsere selv ”in-house”.

Med en Casemaker 350 og en Unibinder innbindingsmaskin 8.1. printer du selv ut omslagene for boken på din kopimaskin/ printer. I en Casemaker 350 varmes bokens omslag opp og full farge printen festes direkte på bokomslaget – også på bokens rygg om ønskelig. Når boken er raskt og enkelt produsert binder du dokumentet i en Unibinder 8.1 innbindingsmaskin og du har en fiks ferdig innbundet profesjonell bok som gjengir deres farger, elementer og øvrig informasjon som du ønsker å fremheve på bokens omslag.

Synlig gjøring er nøkkelen og gjennomgående profil både på omslaget og innholdet er en mulighet. Systemet er enkelt i bruk..