Prospekt

Skap det unike Salgs prospektet til deres bolig i en Unibind Fotobok.

Bestill flotte Unibind fotobøker med bilder av salgs prospektet på utsiden av boken – dette til deres boligprospekt for salg.

Prospekt innbinding
Eksempel på prospekt laget med Innbindingsbok

Fullfarge trykk fra The Magic Touch lar seg enkelt trykke på Unibind Bøker i ulike farger og nyanser. Vi trykker også med hvit laser toner på bøker i alle farger.
Unike og elegante Unibind Foto Bøker med Transfertrykk fra The Magic touch hever kvaliteten og gir bøkene det unike ekstra. Dette er en bok som aldri forsvinner eller blir lagt bort. Boken blir ivaretatt.
Resultatet er effektfulle trykk. Resultatet kan ikke sammenlignes med et vanlig print eller andre trykketeknikker i markedet. Dette fordi boken ikke er laget i et vanlig papir materialet.
Bøkene er laget i et spesielt materiale med effekter i skimmer eller med matt sort overflate. Bøkene skinner i perlemor effekt, har skinnimitert finish i ulike farger eller elegant matt kull sort finish. Kombinasjonene mellom boken med sitt spesielle materiale og trykket som påføres under varmepresse gir et elegant og meget spesielt utseende. Uansett motiv og formål kan man enkelt designe sin forside og bakside av boken. Den unike finishen på bøkene gjør det endelige resultatet til så mye mer spennende enn et trykket dokument i papir. Det blir ikke som en vanlig print. Mer som en dekor tapet. Man får effekter i bøkene som ikke kan sammenlignes med andre trykksaker.

Alle Unibind Bøker kan enkelt transfertrykkes med kundens ønsket motiv, bilder, tekst og farge. Trykket leveres i fullfarge trykk – også på sorte bøker. Ved å trykke bokens forside med ønsket motiv hever man kvaliteten, får et unikt produkt og en forside som høyner bokens verdi. Vi trykker etter kundens behov og opplag. Bøkenes formål er mange. Hvorfor ikke binde inn husprospektene i en elegant Unibind fotobok med transfer trykk fra The Magic Touch? Da skiller man seg ut fra konkurrentene og tilbyr noe ekstra. Andre formål er slektsbøker, menyer, kataloger, hovedoppgaver, tilbud, kontrakter, skolebøker, barnehagebøker, minnebøker, fotobøker, bryllupsbilder, dåpsbilder, reisebok med mer… Unibind bøkene leveres nå i en rekke farger, aluminium, graphite grå, sort, blå, gull, vinrød, perlehvit med mer

Gå til våre inspirasjons sider for eksempler

Dere kan også besøke oss på Facebook for flere bilder.